28 d’oct. 2018

BENISSANET, XERRADA I VISITA


Divendres 26 i dissabte 27 d'octubre van tindre lloc les activitats dedicades a la segona població dins del cicle "Coneguem els nostres veïns", de les X Jornades de Patrimoni Històric, amb una xerrada sobre Benissanet i la conseqüent visita el dia següent.

Divendres a la tarda, a Ca Don Ventura, Francesc Xavier Arbó, alcalde de Benissanet, i Rosa Martínez, tècnica de Cultura de l'Ajuntament benissanetà i guia dels Espais de la Batalla de l'Ebre, van donar unes pinzellades sobre la població amb la xerrada "Benissanet, paisatge, fruita i cultura". Els paisatges acolorits dels fruiters en flor a les sènies, les varietats de fruita dolça, la producció del conegut "Suau", les cooperatives, la terrissa, el refugi antiaeri de la Font Gran, etc., són alguns dels aspectes que es van tractar per part dels dos conferenciants.

L'endemà,dissabte 27 d'octubre, es féu la visita guiada Benissanet, primer al Centre Cultural "Artur Bladé i Desumvila", i seguidament al refugi antiaeri de la Font Gran, un espai amb una història força singular, donat que en la seua construcció hi van participar les dones de la població. La visita fou conduïda per Rosa Martínez.











Reportatge fotogràfic de la visita a Benissanet: Vera Talarn



1 comentari:

Anònim ha dit...

Un plaer poder participar en aquestes Jornades, gràcies per convidar al poble de Benissanet!
Rosa Martínez.