24 de març 2019

Flors i Patrimoni a Flix!

Aquest més de març hem incorporat una novetat a les visites al patrimoni històric, la floració, sobre tot d'auberginers (presseguers).
Estem molt contents del resultat i, tot i que hi ha coses a millorar, la idea és continuar amb aquesta idea de sumar i d'ensenyar Flix de totes les maneres possibles! 
La visita a les flors tenia inclosa un tast de vermuts i vam aprofitar també per a muntar la paradeta de la cana i també altres comerciants com Pau Larrosa i Yolanda Armora de l'Agrari. Això ens dona també algunes idees per a l'any vinent!.
També hem tingut les visites d'alguns col·legis, una de 95 alumnes de Santa Maria de Palautordera a veure el refugi i que és la segona vegada que venen i una altre de Sort que ja fa anys que venen a veure el castell i el refugi.
Us passem algunes fotos i una estadística de les visites a la floració.


Visites floració i patrimoni a Flix març 2019
Dia
només flors
flors i dinar
flors i patrimoni
flors, dinar i patrimoni
total
09-mar
17
18
2
5
42
10-mar
45
34
0
4
83
16-mar
14
26
0
22
62
17-mar
24
20
0
0
44
totals
100
98
2
31
231


Les principals procedències dels visitants van ser: Reus - Sabadell - Sant Carles de La Ràpita - Barcelona - Móra La Nova - Tivissa - Berga - Jaca - Olesa de Montserrat - Ascó - Montblanc - Riudoms - Tortosa - Flix - La Serra d'Almos - Martorelles - Cambrils - Molins De Rei - Sant Feliu de Guíxols - Badalona - Alella . Barberà del Vallès - Canet de Mar - Castelló - Gandesa - Cubelles - Gavà - Igualada - Amposta - Tarragona - Palafrugell - Ametlla De Mar 

Aquests van fer una vista completa!
Des de Santa Maria de Palau tordera dos autobusos!L'IES de Sort!


Aquests visitants venien de Torredembarra