1 de des. 2018

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "EBRE, RELATS D'UNA BATALLA"Dijous passat, 29 de novembre, a la Biblioteca es féu la presentació del llibre Ebre, relats d'una batalla, publicat per Ebrejocs.cat. El llibre aplega setze relats sobre personatges ficticis, fruit de la creativitat de dinou autors, però que talment haguessin pogut existir, amb el nexe comú de veure's immersos en el trasbals de la Batalla de l'Ebre. Setze personatges que seran elements d'un joc que, tal com es va exposar a la presentació, estarà llest d'aquí un any, Descobreix... la Batalla de l'Ebre, el qual inclourà el llibre com a complement.

Tanmateix, al costat del llibre s'han editat setze punts de llibre, cadascun d'ells dedicats als personatges que compten amb la imatge i una breu ressenya.

A l'acte hi van participar J. Ignasi Vidal, d'Ebrejocs.cat, qui explicà com es va gestar el llibre i el projecte del joc; David Tormo, historiador i coordinador del COMEBE, qui féu una síntesi del que fou la Batalla de l'Ebre i la seua significació; i Andreu Carranza, autor d'un dels personatges, la Ramona, donant unes pinzellades dels seus trets.

Aquest acte fou un dels programats dins les X Jornades de Patrimoni Històric que es va haver d'ajornar.