11 d’oct. 2017

LA MÚSICA, NOVAMENT PROTAGONISTA DE LES JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI

Com en les altres edicions, el programa de les IX Jornades de Patrimoni inclou les activitats que formen part de les Jornades Europees del Patrimoni. Seguint el model iniciat l'any passat, en aquesta ocasió també s'han organitzat dos concerts que han tingut com a escenari elements patrimonials de la nostra població, i per als quals es comptà amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música.

El primer dels concerts es féu al Castell Nou dissabte passat, 7 d'octubre, on actuà una formació musical integrada per Nerera López (soprano), Pau Guiu (violí), Josep Carles Guiu (violoncel) i Alfons Guiu (piano). Interpretaren un repertori que format per àries alemanyes de G.F. Haendel i cançons escoceses de F.J. Haydn.

L'endemà diumenge, 8 d'octubre, fou l'església parroquial qui acollí la segona de les actuacions musicals, que anà a càrrec dels Petits Cantaires de l'Orfeó de Flix, dirigits per Núria Lazcano i amb acompanyament a piano d'Alfons Guiu. Oferiren un repertori sota el títol "De Catalunya al Món", amb arranjaments de cançons populars i d'autors catalans i, seguidament, d'altres països.