5 d’oct. 2017

EL CAMÍ DE L'EBRE, UN POTENCIAL DE DESENVOLUPAMENT DEL TERRITORI


Ahir dimecres va tindre lloc la quarta i última xerrada de les programades dins el X Curs Coneguem la Ribera d'Ebre: "El camí de l'Ebre. Una oportunitat de desenvolupament del territori", que fou impartida per Mònica Sabaté Cardona, diplomada en Turisme i Treball Social, i tècnica de desenvolupament del turisme del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre.

La xerrada anava al voltant de les possibilitats que ofereix el fet que per la nostra comarca hi transcorrin diversos trams del Camí de l'Ebre (GR-99). Mònica Sabaté mostrà exemples d'altres experiències que s'han dut a terme al voltant d'altres rius (Rin, Danubi, Roina, Po, Canal du Midi...) i els resultats positius que han revertit en els respectius territoris. Segons la conferenciant, l'èxit de les propostes dependrà per un costat per la col·laboració entre administracions que hi estiguin implicades i també per la participació dels agents econòmics locals, amb l'elaboració de diversos paquets turístics que tinguin com denominador comú el camí.

En finalitzar la xerrada, s'obrí un debat on hi participaren alguns dels presents a l'acte, que plantejaren diverses qüestions a la conferenciant.