24 d’oct. 2012

Visita guiada el dia 4 de novembre.


La visita guiada de les Jornades de Patrimoni que s'havia de fer el dia 30 de setembre i es va ajornar a causa de la pluja la farem el proper dia 4 de novembre.
Es tracta de la visita que anomenem "llarga" ja que pot durar prop de quatre hores. 


El punt de trobada serà a les 10 h al Castell Nou, a les 11 h tenim previst ser a la torre que hi ha  prop de la roca del Tormo, des d'allí iniciarem el recorregut per la façana fluvial del riu de baix on podrem veure diversos elements del sistema defensiu medieval i del segle XVII.


A continuació, desprès de donar un cop d'ull al Molí d'Oriol, farem el nucli antic, església, perxis, plaça Major...per a fer el salt a la façana fluvial del riu de dalt i veure la resclosa de l'antic canal de navegació del segle XIX.Finalment anirem a veure el refugi antiaeri del carrer de Sant Josep i donarem per acabada la visita.
Es recomanable apuntar-se, la visita és gratuïta però ens aniria molt bé saber quants serem per a preveure si cal fer dos grups o més. Ho podeu fer trucant a l'ajuntament, 977410153 de dilluns a divendres en horari d'oficina o enviant-nos un correu electrònic a associaciolacana@gmail.com. És important saber quants serem!