24 de gen. 2012

Després de l'assemblea.

En el decurs de l'assemblea general de socis de l'Associació La Cana celebrada dissabte passat, 21 de gener, Jaume Masip Llop ha estat ratificat com a president de l'entitat. Masip ocupava el càrrec de forma interina des del passat 8 de setembre, després de la renúncia de l'anterior president, Marià Hierro Castarlenas.
En la mateixa assemblea de socis es donaren a conèixer les actuacions que l'associació té previstes impulsar per aquest any 2012: l'adequació i investigació de les sitges del carrer del Calvari; l'adequació del sitja del Castell Vell; la consolidació i investigació de les torres de defensa i de guaita del Riu de Baix; i l'organització de les IV Jornades de Patrimoni. Així mateix s'informà d'altres actuacions pendents del patrimoni històric de Flix, com la II Fase de restauració del Castell Nou i la restauració del Molí d'Oriol, que competeixen a les administracions implicades (Ajuntament de Flix, Generalitat de Catalunya, Govern de l'Estat), les quals resten a l'espera de què s'aprovi i s'assoleixi el seu finançament.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com es pot dir torres de guata,a antigs pous?

Jaume Masip Llop ha dit...

Doncs, Sr. o Sra. anònim o anònima, senzillament perquè són torres de guaita i defensa i no pous.
I no perquè ho digui jo (encara que he defensat aquesta opinió durant molt temps) ho dieun experts i entesos en la matèria, així potser li resultarà més fàcil de creure.
I quan vulgui vosté en podem parlar.
Salut
Jaume