22 de març 2015

Un altre premi pel Castell Nou de Flix!


El passat divendres, al Museu de Tortosa es van entregar els premis de la Mostra d’Arquitectura de les Terres de l’Ebre. Entre les 74 obres presentades el jurat en va seleccionar 30, i entre elles, la Restauració del Castell Nou de Flix, va resultar l’obra guanyadora en la categoria del PREMI INTERVENCIÓ EN EL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC.

La Demarcació de l'Ebre del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya va convocar, el passat any 2014, la IV Mostra d'Arquitectura de les Terres de l'Ebre amb l'objectiu de difondre l'arquitectura més rellevant realitzada els darrers anys a les nostres terres i, molt especialment, reconèixer i estimular els esforços dels arquitectes i dels altres agents implicats per oferir al territori i a la societat una bona arquitectura.

Conjuntament amb la Diputació de Tarragona es convocava la primera edició del Premi Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic.

Conjuntament amb l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre es convocava la primera edició del Premi Territori i Sostenibilitat.

Conjuntament amb l'Escola d'Arquitectura de Reus - Universitat Rovira i Virgili es convocava la primera edició del Premi Arquitectura Jove.

Arquitectes i institucions van presentar un total de 74 obres, finalitzades entre l'1 de gener de 2007 i el 31 de desembre de 2013, emplaçades en l'àmbit territorial de les Terres de l'Ebre

Cal recordar que aquest és el segon premi que el Castell Nou rep, l'any 2012 va rebre el Premi de Qualitat Ebrenca al Millor Edifici Restaurat, clicant aquí tribareu més informació.

Des de l'Associació La Cana volem fer arribar la nostra felicitació a Miquel Orellana i Rubén Heras per la bona feina feta!